5 redenen waarom de wintersport de mooiste vakantie van het jaar is

1. Mensen die nog nooit op wintersport zijn geweest, denken altijd dat het super koud is, maar dit is lang niet altijd het geval! Als het zonnetje schijnt kan je in een hemdje je koffie nuttigen op een zonnig terras. Wat wil je nog meer?

2. Mensen zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Zo helpt iedereen elkaar als je valt en als je als snowboarder moet lopen, wordt er altijd wel een skistok naar je uitgestoken.

3. Een koud biertje smaakt nergens zo goed als op wintersport. Ja, dit is echt waar! Glühwein gaat er ook goed in trouwens!

biertje

4. De omgeving is zo ontzettend mooi. Dit kan je niet uitleggen aan iemand die nog nooit op wintersport is geweest. De foto’s hieronder zijn het bewijs!

wintersport

wintersport

5. Het voldane gevoel na afloop van een dag skiën of snowboarden is echt heerlijk! Als je de douche uit komt met een rode kop en vermoeide benen kun je met trots terug denken aan een dag waarop je intensief hebt gesport. Heb je thuis ooit wel eens een dag lang in de sportschool gestaan? Juist.

Wat vind jij het mooiste aan wintersporten? Laat het weten in een reactie! Wil je graag meer reisinspiratie of vind je het leuk om foto’s te bekijken? Volg ons dan op Instagram.

Comments

comments

2 thoughts on “5 redenen waarom de wintersport de mooiste vakantie van het jaar is

  1. Die plaatjes, van die besneeuwde landschappen… die vind ik altijd zo cool. Helaas houd ik echt niet van kou en heeft me dit (zoals ook die andere mensen denken) tegengehouden om op wintersport te gaan. Keer op keer gaan we toch weer voor de zon in de winter. Volgende week doen we een tussenvariant… we gaan naar het Thüringerwald en hopen daar een sledehondentocht te maken… en wie weet… gaan we dan volgend jaar wel echt op wintersport. 🙂

    1. He Yvonne! Ja, wij vinden dat ook super mooi! Het is ook super moeilijk om aan iemand, die nog nooit op wintersport is geweest, uit te leggen hoe mooi het eigenlijk is! Heel veel plezier op je trip en misschien ga jij volgend jaar zelf van die prachtige foto’s maken op wintersport 😊📸

Geef een reactie