Top 8 vliegtuigirritaties

Voor de reizigers die regelmatig met het vliegtuig gaan, zijn dit herkenbare ergernissen. We hebben een top 8 voor jullie gemaakt met grootste vliegtuigirritaties onder reizigers.

  1. Ongevraagd de stoel naar achter klappen

Dit staat bij ons wel op nummer 1: mensen die ongevraagd hun stoel naar achter klappen net op het moment dat je een glaasje water op het tafeltje had gezet. Je kan wel raden wat er dan gebeurt..

  1. Huilende kinderen

Net op het moment dat je je goed hebt geïnstalleerd en van plan bent een heerlijk dutje te doen en pas wakker te worden als je op je droombestemming bent aangekomen, begint er een kind te huilen. Dag nachtrust.

  1. Zwetende medepassagiers

Je kent het wel: je hebt je stoel gevonden, je bagage in een bagagebak gelegd en je I pod aangezet. De plekken naast je zijn nog vrij en je hoopt dat dat lekker zo blijft. Helaas, op dat moment komt er net een niet erg fris ruikend persoon naast je zitten.

  1. Passagiers die na de landing meteen hun bagage gaan pakken en gaan staan

In het vorige geval zou dit niet zo erg zijn. Dan kan je eindelijk weer een beetje goed ademhalen zonder dat je hete zweet van je buurman/buurvrouw inademt. Toch zijn er veel mensen die dit vervelend vinden. Doe allemaal niet zo ongeduldig. Het vliegtuig stijgt heus niet weer op. Het is vakantie, dus relaxt!

  1. Temperatuur in het vliegtuig

Eigenlijk is het nooit goed: of het is veel te koud in het vliegtuig of het is te warm.

  1. (Heel hard) pratende mensen

Toen ik in het vliegtuig van Schiphol Amsterdam Airport naar Dubai Airport zat (op weg naar de Malediven), waren er een paar passagiers die heel luid aan het praten waren, terwijl ik probeerde te slapen.

  1. Delende armleuning

Ook zo vervelend, de armleuning die je moet delen met je buurman/buurvrouw.

  1. Klagende, asociale medepassagiers

Wat we al zeiden: Het is vakantie, dus relaxt!

Zijn er nog andere ergernissen die hier niet tussen staan? Laat het ons weten in een reactie. Volg ons op instagram en op facebook

Comments

comments

2 thoughts on “Top 8 vliegtuigirritaties

  1. Haha, heel herkenbaar! Ook irritant: iemand naast je die constant op moet staan en er langs wil om naar de wc te gaan / een tas te pakken / nog even naar de reisgenoot verderop in het vliegtuig te gaan enz

Geef een reactie