Paklijst voor een citytrip

Er staan dit jaar voor ons verschillende citytrips op de planning. Ik heb hier onwijs veel zin in, maar wat zijn nu handige dingen om mee

te nemen op je citytrip? In dit artikel noem ik de (voor mij) vijf belangrijkste dingen:

Portemonnee

Vergeet uiteraard je portemonnee niet mee te nemen op een citytrip. Zonder portemonnee kom je niet ver in een mooie stad. Je wilt dingen kunnen zien, heerlijke koffie drinken in een leuk buitenlands cafeetje, souvenirs meenemen uit deze leuke stad, et cetera.

ID-kaart/ paspoort

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je deze mee moet nemen op een citytrip, maar mijn tweelingzus is deze al meerdere keren vergeten als we op citytrip zouden gaan. Gelukkig is dat nu nog elke keer goed gegaan en mocht ze van de vriendelijke buschauffeur toch instappen, maar met de strengere controles tegenwoordig zou ik de gok zeker niet wagen!

Fototoestel en mobiel

Op een citytrip kan natuurlijk een fototoestel niet ontbreken. Maak mooie foto’s van gebouwen, parken en typische dingen uit deze stad, zodat je deze later nog eens kan terugkijken. Ik vind het ook altijd erg leuk om fotoboeken te maken van alle reizen die ik maak, dus dan mag een fototoestel zeker niet ontbreken!

Powerbank

Het is me weleens gebeurd, zit ik nog in de bus op weg naar een mooie stad, valt mijn mobiel uit. Niets is vervelender dan een mobiel die leeg is na een lange reis. Neem daarom een powerbank mee, zodat je je mobiel op reis nog kunt opladen! Tegenwoordig worden mobieltjes natuurlijk ook veel gebruikt om foto’s te maken, dus met behulp van een powerbank kan je dit gewoon lekker doen!

Zonnebril

Van te voren kan je nooit helemaal inschatten hoe het weer gaat worden. Neem daarom voor de zekerheid altijd een zonnebril mee op je citytrip voor als de zon doorbreekt en je heerlijk in het zonnetje op een terras kan zitten met een goed glas wijn in je hand.

Heb jij nog andere handige andere dingen die ik zeker niet mag vergeten op mijn citytrip naar London, laat het dan weten in een reactie. Krijg je geen genoeg van mooie vakantiefoto’s en reistips, volg ons dan op instagram!

Comments

comments

Geef een reactie