Netflix en chill

17807171_10213086810671194_1892646490_nKen je het dat je af en toe gewoon helemaal niks wil? Dat je gewoon even een fleecedeken over je heen wil trekken en met een bak chips op schoot de hele dag series wil kijken? Wees gerust, je bent niet de enige!

Na een dag hard werken kijk ik onwijs uit naar een avondje niks doen. Als ik thuis kom zet ik het eten op het vuur en dan zet ik de televisie aan. Tijd voor Netflix & chill. Als ik een filmpje wil gaan kijken ben ik vaak een kwartier aan het zoeken naar een film die me leuk lijkt. Daarom kijk ik graag series! Momenteel ben ik voor de tweede keer Pretty Little Liars aan het kijken, maar welke series raad ik jou nou aan?

  1. Gossip Girl

Oh, wat kunnen wij toch wegdromen bij alle gossips in deze serie. De serie gaat over rijke tieners die in de upper east side wonen in New York. Terwijl ze zich eigenlijk bezig zouden moeten houden met hun toekomst en de keuze van hun universiteit, is deze groep meer bezig met een hoge status creëren en elkaar (en alle bijbehorende gossips). Een heerlijke serie waarvoor je niet hoeft na te denken en echt even kan bijkomen na een dagje school of werk.

  1. Pretty little liars

Ik ben deze serie alweer voor de tweede keer aan het kijken. Ondanks dat er een aantal dingen je enorm zullen irriteren tijdens het kijken van de serie, zoals het feit dat vrijwel iedereen al eens van de trap of wat dan ook is gekletterd en het feit dat dokter Wren overal blijkt te werken, maakt de mix van spanning en romantiek toch dat je blijft kijken. En wie is toch A?

  1. Gilmore girls

Gilmore girls, in eerste instantie wennen, maar oh wat een geniale droge humor. Elke koffieliefhebber zal zich volledig kunnen vinden in het leven van Lorelai en de moederdochter-band die zij met haar dochter heeft doet je verlangen naar eenzelfde relatie met jouw moeder.

Dit is onze top 3 van series voor vrouwen. Welke serie kun jij ons aanraden? Laat het hieronder weten!

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Liefs,

Travel to be Young

E&L

17778889_10213086768310135_516522311_o

Comments

comments

Geef een reactie