Klein Curacao

Een aantal dagen terug zijn we aangekomen op Curaçao. De eerste dag hebben we voornamelijk bij het hotel op het strand gelegen. Ik was erg verbrand, maar gelukkig zijn de ergste verbrandingen nu over.

Wil je weten hoe ik dat voor elkaar heb gekregen? Lees dit in onze blog ‘Wat moet je doen als je huid Verbrand is?’

Afgelopen woensdag zijn we naar Klein Curacao geweest, een onbewoond eiland op circa 25 km gelegen van Curacao. We hadden er wisselende verhalen over gehoord, maar wilden dit graag zelf beoordelen. Om 06:15 uur ‘s ochtends werden we door een auto opgehaald vanaf het resort vanwaar we naar de boot (de Mermaid) werden gebracht. naar de boot. De tocht naar Klein Curacao duurde ongeveer 2 uur. Onderweg kwamen we rare vissen tegen. Het waren vissen die zo’n 30 meter konden vliegen, de zogenoemde vliegende vis.

Toen we op Klein Curacao aankwamen werd ik overrompeld door het heldere, azuurblauwe water en de witte stranden. Een prachtig beeld waar ik direct foto’s van begon te maken.

Klein curacao

De eerste foto’s waren gemaakt en een uitgebreid ontbijt met vers fruit stond voor ons klaar. Tijdens het ontbijt werd ons kort iets verteld over het eiland. Vervolgens mochten we zelf weten wat we gingen doen. Je kon daar snorkelsets krijgen, zodat je op zoek kon gaan naar zeeschildpadden en mooie vissen.

Processed with VSCO with hb2 preset

‘s Middags was er een heerlijke barbecue met heerlijk vlees en verfrissend fruit. Genieten! Na de barbecue werd het brood dat over was gevoerd aan de vissen. Hierdoor kwamen er hele mooie vissen op af. Ook hebben we een waterslang gezien van ongeveer een halve meter en een grote zeeschildpad.

zeeschildpadden op Klein CuracaoWij hebben echt een top dag gehad! Klein Curacao is echt een aanrader als je van lekker eten, snorkelen en zonnen houdt!

Je kunt ons ook volgen op instagram als je meer mooie foto’s van onze trips wilt zien!

Comments

comments

3 thoughts on “Klein Curacao

Geef een reactie