Het aftellen tot Curaçao is begonnen!

Nog 27 dagen en dan is het zover! Dan reis ik met mijn vriend naar het mooie Curaçao. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en schrijven alle dingen op die we graag zouden willen doen als we op dit prachtige tropische eiland zijn.

Overnachting

We overnachten in Kontiki Beach Resort. We hebben filmpjes en foto’s bekeken en het ziet er super mooi uit! Maar we willen natuurlijk niet alleen maar bij het resort liggen, maar ook zeker wat mooie plekken zien op Curaçao, want die zijn er genoeg!

Stranden

Curaçao kent vele mooie stranden. Degene die wij écht willen bekijken zijn de Grote Knip, de Kleine Knip, Mambo Beach (daar ligt ons resort aan) en de Jan Thiel Baai.

Flamingo’s

Daarnaast willen we ook graag Flamingo’s spotten. Als je vanaf Willemstad richting Willebrordus rijdt, kan je langs de weg vlakbij de voormalige zoutpannen bij Landhuis Jan Kok een groep flamingo’s vinden.

Willemstad

We willen uiteraard naar Willemstad om de beroemde gekleurde huisjes te zien op de Handelskade, over de Koningin Wilhelminabrug te lopen en verse groente en fruit te kopen op de drijvende markt.

Curacao

Klein- Curaçao

Klein Curaçao ligt op enkele kilometers ten zuidoosten van Curaçao. We hebben verschillende verhalen gehoord over een excursie naar Klein- Curaçao. Sommigen zeggen dat we hier absoluut heen moeten, omdat je hier geweldig goed kan duiken en/of snorkelen. Anderen zeggen dat er weinig te doen is, dus dat het niet de moeite waard is. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen!

We zijn erg benieuwd naar leuke restaurants waar je goed kunt eten. Hebben jullie hiervoor tips of andere tips over dingen die we écht moeten zien/doen op Curaçao, dan horen wij dat graag!

Wij zijn ook te volgen op Instagram!

 

Comments

comments

Geef een reactie