Een weekendje weg

Een paar weken geleden appte mijn vriend mij de tekst ´pak je koffer, want we gaan een weekendje weg´. Stomverbaasd deed ik wat hij zei. In een, voor mijn doen, zeer korte tijd pakte ik mijn koffertje in. Op vrijdagavond reed hij langs mijn huis en we vertrokken; bestemming onbekend.

Na twee uur rijden kwamen we op onze bestemming aan, Center Parcs Zandvoort. Toen we bij de receptie aankwamen werden we doorgestuurd naar het hotel, want we zouden geen cottage hebben geboekt. Totaal verbaasd zetten we onze reis voort naar het hotel om daar vervolgens te horen dat we toch echt een cottage hadden geboekt. Met frisse tegenzin en € 7,50 lichter vanwege een parkeerkaart die we moesten aanschaffen, reden we weer naar de receptie waar we circa 3 kwartier geleden ook al stonden. Hier kwam de aap uit de mouw, we hadden geboekt voor november in plaats van februari en het park zat al vol, dus er was geen mogelijkheid om alsnog een weekendje weg te boeken voor dit weekend. Hoe heeft dit in vredesnaam kunnen gebeuren? Geen idee..

Herkansing

Na de catastrofe van een aantal weken terug, besloten we om dit weekend toch nog weg te gaan. En hier zitten we dan.. een VIP cottage op Center Parcs. Normaal gesproken kozen we voor een comfort cottage, maar omdat we allebei hard hebben gewerkt, kozen we toch eenmalig voor luxe. Een eigen sauna, regendouche en een bubbelbad! Ondanks dat ik gek ben op het buitenland, vind ik Center Parcs toch een leuke bestemming voor een weekendje weg met je vriend. Er is veel te doen en er heerst een goede sfeer.

Ik ga weer even in de sauna en daarna bubbelen in het bubbelbad. Wat ga jij doen dit weekend? Laat het ons weten!

17380128_10212917442957107_1523895080_o   17357342_10212917463317616_120191442_o

Volg ons op Instagram en op Facebook!

Comments

comments

Geef een reactie