Dingen waar ons reishart sneller van gaat kloppen

Ik denk dat elke reisliefhebber wel dingen heeft waar hun reishart sneller van gaat kloppen. Zo hebben wij dat ook. Wij hebben een lijstje gemaakt waar óns reishart nou sneller van gaat kloppen:

Vakantie boeken

We vinden het heerlijk om op internet op zoek te gaan naar de mooiste vakanties. Op het moment dat je de ideale vakantie hebt gevonden, begint ons reishart pas echt sneller te kloppen, want dan begint het eigenlijk pas echt. Boeken, koffer inpakken en enjoy that vacation babe!

Koffer inpakken

Sommige mensen hebben echt een hekel aan het inpakken van hun koffer. Wij niet! Het ultieme vakantiegevoel begint dan al. Welke leuke tuniekjes, shirtjes, hemdjes, bikini’s, jurkjes, rokjes, shorts, etc. pak je allemaal in? En de grote vraag is natuurlijk altijd: overschrijd je die tricky 20 kilo niet?!

Hoge temperaturen, blauwe lucht en een heerlijk zonnetje

Niets is lekkerder dan ‘s ochtends wakker worden in een schoon bedje om vervolgens het gordijn open te doen en de een blauwe lucht en de zon te zien. Wij krijgen dan gelijk energie om allerlei leuke dingen te doen. Snel je bikini aan, lekker ontbijten en een heerlijk verfrissende duik te nemen in het zwembad of in die helder blauwe zee.

Je reishart gaat sneller kloppen door blauwe luchten, zon en palmbomen

Het horen van een andere taal

Je komt aan in het hotel en je moet inchecken. Nog een beetje onwennig zeg je de eerste woordjes in het Frans, Engels of welke taal dan ook. Maar wat is het toch fijn om even geen Nederlands te horen, maar te struikelen over verschillende moeilijke woorden en het maken van de grootste blunders. En jawel, ik heb een paar behoorlijk gênante blunders op mijn naam staan!

Het zien van de zee

Je komt, na een lange reis, aan op het vliegveld waarna je nog een stuk in een busje/taxi/huurauto moet om op je eindbestemming terecht te komen. Wij vinden het altijd zo’n heerlijk moment als je de zee spot. Dat geeft altijd zo’n heerlijk vakantiegevoel!

wit strand, blauwe zee en palmbomen

Comments

comments

Geef een reactie