De meest gestelde vragen aan een tweeling

Als je tweeling bent wordt dat vaak gezien als iets bijzonders. Daarom worden er regelmatig (ietwat minder intelligente) vragen gesteld aan tweelingen, dus ook aan ons! Hieronder hebben we een lijstje samengesteld van de 11 meest voorkomende vragen die aan ons worden gesteld.

 1. Zijn jullie een tweeling? Nee, we lijken op elkaar, praten hetzelfde, maar uh.. ik ken haar niet!
 2. Zijn jullie op dezelfde dag geboren? *stilte*
 3. Zijn jullie een eeneiige of twee-eiige tweeling? Eigenlijk hebben we geen idee. Hiervoor moet je een DNA- test doen, maar als kind leken we zoveel op elkaar dat dat haast niet kan missen!
 4. Wie van jullie is de oudste? Ouder, ouder? Het scheelt 6 minuten, maar als je het echt wilt weten: Laura is “ouder”.
 5. Hadden jullie vroeger dezelfde kleren aan? Uh ja, soms.
 6. Hoe konden jullie ouders jullie uit elkaar houden? HAHAHAHA, domme vraag… NEXT!
 7. Kunnen jullie elkaars gedachten lezen of elkaars pijn voelen? Hahahaha, nee dat zou echt een ramp zijn met twee van die lompe meiden!
 8. Hoe voelt het om een tweeling te zijn? Uh… Hoe voelt het om een eenling te zijn? JUIST…
 9. Vind je het leuk om een tweeling te zijn? Uh ja prima I guess…
 10. Hebben jullie weleens ruzie? Haha, ja natuurlijk! We hebben allebei een behoorlijk eigen willetje en dat kan soms flink botsen.
 11. Hebben jullie vriendjes jullie weleens door elkaar gehaald? Ja, dat is weleens NEE, NATUURLIJK NIET! Anders waren het onze vriendjes niet!

Als je nog andere vragen hebt die niet in dit lijstje staan, laat het ons dan weten! We zijn natuurlijk ook te volgen op Instagram en op Facebook.

 

Comments

comments

15 thoughts on “De meest gestelde vragen aan een tweeling

  1. Haha het is zeker leuk! Je hebt altijd een maatje 🙂 Ja bizar he? We hebben nooit echt geprofiteerd eigenlijk. Alleen van het feit dat we dezelfde smaak hebben, waardoor we eigenlijk dubbel zo veel kleren hebben 😉 Dus niet door ons voor te doen als de ander.

Geef een reactie