5x waarom het fantastisch is om een tweeling te zijn

Mijn zusje, en tevens partner in crime, en ik zijn tweeling. De eerste vraag die ons altijd gesteld wordt is: zijn jullie eeneiig of twee-eiig? Ons antwoord? Geen idee, nooit getest. Een ding weten we wel, er zitten nadelen aan, denk aan constant met elkaar vergeleken worden, maar ook zeker voordelen:

  1. Je kent elkaar door en door

Als je tweeling bent heb je altijd iemand om je heen die je begrijpt. Eigenlijk is mijn tweelingzusje mijn beste vriendin. Er is niemand die mij zo goed kent en snapt als zij. En hoe fijn is het dat je slechts één woord hoeft uit te spreken en al begrepen wordt? Juist..

224356_4439252385920_2019359796_n

  1. Twee keer zo veel kleren

Een andere fijne bijkomstigheid is dat je dezelfde maat hebt, dus je kledingkast heeft twee keer zo veel inhoud. Of naja, je gedraagt je alsof de kleren van je tweelingzusje ook jouw kleren zijn. Maar owee als ze er achter komt dat je ongevraagd haar favoriete jeans aan hebt getrokken..

13177265_10209619923521388_2899988477983675918_n

  1. Partner in crime

Elke broer of zus kent het wel, die eeuwige ruzies die je vroeger had. Uiteraard hadden wij die ook, maar als een van ons in de problemen zat, kon je er vanuit gaan dat de andere je kwam steunen. No doubt..

1239813_10202001308940785_1426170532_n

  1. Dezelfde stem

Och och, wat kan het hebben van dezelfde stem als iemand anders handig zijn.. Ik werd eens gebeld door mijn mentor van de middelbare school die een heel verhaal tegen mijn hield, terwijl ik halverwege, totaal niet netjes van me, onwijs de slappe lach kreeg. Mijn tweelingzusje seinde mij dat ik de telefoon aan haar over moest geven, zodat zij het gesprek normaal kon afronden. Terwijl ik onder de tafel lag van het lachen, maakte zij netjes het gesprek af. Nogmaals bedankt sis!

  1. Verjaardag

Tot slot ben je natuurlijk op dezelfde dag jarig. Dit betekent dat je nooit in je eentje een verjaardag hoeft te organiseren, want als we allemaal eerlijk zijn gaan we liever naar een verjaardag dan dat we er een organiseren. Daarnaast is het voor je tweelingzus het makkelijkste om een cadeautje te kopen. Je koopt gewoon iets wat je zelf leuk vindt. En mocht je achteraf spijt hebben dat je het aan je tweelingzus hebt gegeven, dat “leen” je het toch zo af en toe?

IMG_7272

 

Comments

comments

Geef een reactie