5 reizen die hoog op iedereens bucketlist staan

New York

Iedereen droomt er wel van om op vakantie te gaan naar ‘The City That Never Sleeps’. New York, de grootste stad van de Verenigde Staten. Typisch voor New York zijn de gele taxi’s, hoge gebouwen en prachtige parken. Een echte must see in New York is natuurlijk het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building, maar ook Central Park, de Brooklyn Bridge en de Times Square moet je gezien hebben voordat je weer in het vliegtuig naar huis stapt!

new_york_midtown_skyline_at_night_-_jan_2006_edit1

Roadtrip door Europa

Ook een roadtrip door Europa is iets wat op veel bucketlisten van echte reisliefhebbers terug te vinden is. Heb jij de veelzijdigheid en schoonheid van Europa al ontdekt? 26 diverse landen waar je door kan reizen zonder je paspoort te laten zien. De schattige, typische huisjes van Griekenland, de mooie stranden van Spanje, de mogelijkheid om helemaal uit je dak te gaan op Ibiza en ook het Noorderlicht mogen natuurlijk niet gemist worden!

road-trip-1246530_960_720

Zuid Afrika

Ook Zuid Afrika staat vaak op de bucketlisten van veel reisliefhebbers. De veelzijdigheid van dit land heeft je namelijk heel veel te bieden. Heerlijk ontspannen op Mauritius of een avontuurlijke safari in het Krugerpark waar je op zoek gaat naar de Big five. Eén ding is zeker, op deze vakantie zal jij je niet vervelen!

richtersveld-758235_960_720

Malediven

Malediven, paradijs op aarde. Wie droomt daar nou niet van? Toch zijn er maar weinig mensen bij wie deze droom ook echt in vervulling gaat, omdat er vaak wordt gedacht dat deze vakanties zeer prijzig zijn. In één van onze andere blogs geven wij tips hoe je voor een leuke prijs toch naar dit fantastische land kan gaan!

maldives-666122_960_720

Backpacken door Thailand

Backpacken door Thailand is wereldwijd erg populair onder backpackers door de vele bezienswaardigheden, fantastische cultuur, het prachtige landschap en de voordelige prijzen. Grote steden als Bangkok en Chiang Mai verdienen zeker een stop in je reis. Ook is het leuk om je reis te eindigen op één van de fantastische eilanden die Thailand te bieden heeft. Zo zijn onder andere Koh Phi Phi, Koh Samet en Koh Samui leuke eilanden om je reis mee af te sluiten.

thailand-1087916_960_720

Heb jij nog leuke reizen die iedereen zeker moet maken, laat het weten in een reactie!

Comments

comments

3 thoughts on “5 reizen die hoog op iedereens bucketlist staan

    1. Het Krugerpark is het meest bekende park waar je de big five zou kunnen spotten. Maar ook het Bontebok National Park en het Tsitsikamma National Park zijn hier zeer geschikt voor. Wij zijn helaas zelf nog niet in Zuid Afrika geweest, maar deze reis staat hoog op onze bucketlist. Er zijn verschillende websites die met bouwstenen werken. Ze bieden verschillende excursies waar je uit kan kiezen om jouw ideale reis te boeken. Op deze manier kan je je reis aanpassen aan je wensen, budget en de duur van je reis. Ideaal dus! Een voorbeeld van zo’n website is http://www.zuid-afrika.nl, maar als je op internet zoekt zijn er ook andere websites te vinden die op deze manier werken. Je kunt er ook voor kiezen om de reis helemaal zelf te boeken of mee te gaan met een groepsreis. Dit hangt natuurlijk af van je eigen voorkeuren! Wij hopen dat je hier iets aan hebt!

Geef een reactie