5 leuke series voor mannen en vrouwen

Waar ik vroeger voornamelijk films keek, kijk ik nu vaak series op Netflix. Maar welke series zijn nou leuk voor mannen en vrouwen? Wij hebben een lijstje gemaakt van 5 series. Natuurlijk zijn er nog meer leuke series om samen met je vriend of vriendin te kijken. Heb jij nog tips, dan horen wij dat graag!

Suits

Suits is een Amerikaanse televisieserie en bestaat uit 7 seizoenen. Ik ben nu zelf pas bij seizoen 3, maar ik vind het een hele leuke serie! Het gaat over een man, Mike Ross die een heel hoog IQ heeft en een fotografisch geheugen, maar zijn droom om ooit advocaat te worden wordt verstoord doordat hij van school wordt geschorst. Hij verdient geld door het maken van de Law School Admissions Test voor Law- Scholieren. Voor zijn beste vriend Trevor is hij van plan om een tas met marihuana af te leveren om geld te verdienen voor zijn oma. Bij een poging undercover agenten af te schudden, loopt hij binnen bij Harvey Spector, een top advocaat die bezig is met sollicitatiegesprekken voor een nieuwe stagiaire. Hoe het verder afloopt, moet je zelf maar bekijken!

Homeland

Homeland is een spannende Amerikaanse televisieserie die bestaat uit 6 seizoenen. Homeland gaat over een CIA agente die ervan overtuigd is dat de recent geredde oorlogsgevangene Nicholas Brody in werkelijkheid in contact staat met Al Qaida om een aanslag op Amerikaans grondgebied uit te voeren.

Prison break

Prison break is een echte gevangenisserie en de hoofdrolspeler is natuurlijk niet verkeerd. Prison Break bestond uit 4 seizoenen, maar nog niet lang geleden is de eerste aflevering van seizoen 5 uitgezonden op FOX. De recensenten waren tot nog toe niet erg positief over de eerste aflevering. Toch ga ik hem zeker afkijken, omdat ik benieuwd ben hoe het afloopt!

leuke series

Lost

Lost is een Amerikaanse televisieserie en bestaat uit 6 seizoenen. Deze serie gaat over een vliegtuig dat crasht op een onbewoond eiland. Op dit eiland gebeuren er allerlei vreemde, spannende dingen. Het eerste seizoen vinden wij echt top! Helaas wordt het steeds onwaarschijnlijker en daarmee, voor ons, minder leuk. Toch is het een serie die wij iedereen zouden aanraden.

Arrow

Arrow is een serie over een man, Oliver Queen, die na een schipbreuk op een eiland terecht komt. Na vijf jaar wordt hij teruggevonden op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. Hij is erg veranderd op het eiland. Zodra hij terug is in Starling City is hij overdag de playboy en miljonair Oliver Queen, maar ’s avonds probeert hij als Arrow, een wreker, Starling City te redden van alle criminaliteit. Een spannende serie met leuke humor. Zeker een aanrader om te kijken als je van superhelden, drama en actie/avontuur houdt!

Comments

comments

Geef een reactie