2017

Het is bijna 2017 en ook wij hebben al nieuwe plannen voor het nieuwe jaar. In 2017 willen we weer mooie reizen maken en in deze blog vertellen we wat onze plannen voor het nieuwe jaar zijn.

London

In februari staan een aantal leuke trips op de planning. Laura gaat samen met een vriendin naar London om een vriendin op te zoeken die ze hebben leren kennen toen ze in Montpellier (Frankrijk) studeerde. Waar kan dat beter dan in zo’n leuke stad?

tower-bridge-980961_960_720

Wintersport

Ook gaan we in februari met onze ouders en zus naar Oostenrijk op wintersport. Een week lang snowboarden, genieten van het mooie weer en de prachtige pistes.

allgau-638587_960_720

Curaçao

In februari gaat Elma met haar vriend 9 dagen naar Curaçao. Deze bestemming staat al een tijdje op onze bucketlist en dit is een mooi moment om deze hiervan af te strepen. Genieten van het heerlijke weer, het kleurrijke Willemstad en de mooie stranden.

curacao-407320_960_720

Meivakantie

Wij hebben plannen om samen weg te gaan in de meivakantie. We twijfelen nog tussen Griekenland of Portugal. Alle tips zijn welkom! Misschien kun jij ons helpen een keuze te maken?

Zomervakantie

De plannen voor de zomervakantie zijn nog niet erg concreet. Laura wilt graag naar Kroatië om een roadtrip te maken en de mooiste plekken te spotten.

Eigenlijk zouden we ook nog een citytrip in Europa willen doen. We zijn al een aantal keer in Parijs geweest. Weet jij nog leuke steden in Europa die we gezien moeten hebben?

Hebben jullie al nieuwe plannen voor komend jaar? Laat het ons weten in een reactie! En natuurlijk allemaal een gezond en goed nieuwjaar gewenst!

Comments

comments

Geef een reactie